Boortechniek

Betonboor techniek

Boortechniek

Als u een non-slagboor oplossing nodig heeft, dan hoeft u niet verder te zoeken. BMA Betonboortechniek kan met behulp van diamantboren en een speciale boortechniek door alle materialen boren, zoals natuursteen, baksteen, beton en zelfs door staal boren. Bij de techniek die wij hanteren zult u weinig tot geen last hebben van stofproductie. Op deze manier kunnen we stofvorming voorkomen en zorgen we voor een veilige en prettige werkomgeving.

Zowel nat als droogboren vereist precisie. U wilt dat exact op de plekt geboord hebben waar u het gat nodig heeft. Of dit nu is voor een klein gat voor leidingen of voor een groot gat, zoals voor stamleidingen of rookgas-afvoerkanalen. Wij kunnen tot wel 1200mm boren, dus voor iedere klus is BMA Betonboortechniek de specialist die u nodig heeft.

Wilt u meer weten of gelijk een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Heeft u een spoedopdracht? Neem dan telefonisch contact met ons op op telefoonnummer 06 29567059.

Diamantboren

Diamantboren is een van de meest efficiƫnte en schoonste manieren om te boren in beton en steen. Zo kan BMA Betonboortechniek al het voorwerk doen voor loodgieters, airconditioning-monteurs en elektriciƫns, zodat zij hun leidingen en kabels etc. aan kunnen leggen. Of gewoon als doorvoer voor welke functie dan maar ook in vloeren en muren.
De diamantboor wordt geplaatst op een machine die niet hamert, maar aangedreven wordt door een elektrische of hydraulische machine, afhankelijk van het soort boorwerk.
Dit geeft niet alleen een schoon, glad en accuraat gat, het is ook nog eens een veilige manier van werken. Stofvrij, trilvrij en met een laag geluidsniveau.

Hieronder vindt u een greep uit de werkzaamheden van BMA Betonboortechniek:

  • Rookafvoer kanalen
  • Ronde precisie-gaten
  • Verankering
  • Ventilatiegaten
  • Gaten ten behoeve van Solartubes

Wij kijken graag met u wat de mogelijkheden zijn die aansluiten op uw wensen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Voor iedere klus zal BMA Betonboortechniek een passende oplossing bieden tegen een aantrekkelijke prijs die u zal verrassen.