Stofvrij werken

stofvrij

Stofvrij werken

Bij zowel grote als kleine boor en zaagwerkzaamheden is stof een veelgehoord probleem. BMA Betonboortechniek heeft jaren ervaring en weet precies hoe de overlast beperkt kan worden. BMA Betonboortechniek heeft zich hier zelfs in gespecialiseerd en weet zo de werkplek nagenoeg stofvrij te houden. Dat is wel zo prettig, zodat u niet alsnog met een hoop rommel achter blijft. BMA Betonboortechniek laat zien dat dat anders kan, dat zal voor u een hele geruststelling zijn. Nog niet overtuigd? Neem dan gewoon even contact met ons op, wij komen het graag bij u uitleggen.

Ook op grote werkplaatsen wordt verwacht dat er stofvrij gewerkt wordt. BMA Betonboortechniek voldoet aan deze verwachting. Naast secuur werk, wordt er ook schoon gewerkt.

Wilt u meer weten of gelijk een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Heeft u een spoedopdracht? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 06 29567059.

Diamantboren

Diamantboren is een van de meert efficiƫnte en schoonste manieren om te boren in beton en steen. Zo kan BMA Betonboortechniek al het voorwerk doen voor loodgieters, airconditionin-gmonteurs en elektriciƫns, zodat zij hun leidingen en kabels etc. aan kunnen leggen. Of gewoon als doorvoer voor welke functie dan maar ook in vloeren en muren.
De diamantboor wordt geplaatst op een machine die niet hamert, maar aangedreven wordt door een elektrische of hydraulische machine, afhankelijk van het soort boorwerk.
Dit geeft niet alleen een schoon, glad en accuraat gat, het is ook nog eens een veilige manier van werken. Stofvrij, trilvrij en met een laag geluidsniveau.

Zaagtechniek

BMA Betonboortechniek maakt gebruik van machines van de meest bekende merken om de er zeker van te zijn het beste resultaat te behalen. Deze machines zijn uitgerust met de nieuwste methodes om stofvrij te werken. In de meeste gevallen wordt hiervoor water gebruikt, dit heeft als voordeel dat de machine gekoeld blijft en dus een langere levensduur heeft, wat ook nog eens kostenbesparend werkt, iets wat voor u een voordeel betekent.
Door gebruik te maken van een minimum hoeveelheid water wordt de stofproductie enorm verlaagd te opzichte van enkele jaren geleden, waarbij stofvrij werken niet mogelijk leek.
Of het nu freeswerk of het zagen van sparingen is, BMA Boortechniek zorgt er voor dat de werkruimte netjes en stofvrij blijft. Zo kan het uitzagen van sparingen voor bijvoorbeeld trapgaten of kozijnen in delen uitgezaagd worden, zodat de afvoer van de reststukken eenvoudig uit te voeren is.